Skip to content

Paul Strack van Schijndel

Paul Strack van Schijndel in het dagelijks leven:

Het woord communicatie vormt de rode draad die zijn carrièrestappen met elkaar verbinden. Van echte planning lijkt geen sprake. Het moet goed voelen. Zo is hij sinds 2010 docent aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg. “Geweldig om het enthousiasme van al die jonge mensen te ervaren!”

Paul Strack van Schijndel de wielrenner:

Tegenwoordig maak je na je eindexamen een flinke wereldreis. Paul ontdekte als tiener dat je met een racefiets en wat bagage prima de Alpen kon oversteken. In zijn studietijd was hij lid van de Tilburgse Studenten Wieler Vereniging De Meet en ook nu nog gaat de fiets altijd mee op vakantie. Woont in Eindhoven en fietst elke woensdag heen en terug naar school. Bovendien lid van TC Woensel.

Waarom deelnemen aan Comeback to Life:

“In 1999 fietste ik in mijn eentje in ruim zes dagen naar Monaco. Met die 1356 kilometer reed ik €1.500,- bij elkaar ten bate van de slachtoffers van een zware aardbeving in Turkije. Het combineren van een prachtige hobby met een goed doel stimuleert mij heel erg. Zeker als het goede doel concreet en herkenbaar is. Mijn zweet voor de Mont Ventoux in ruil voor een specifiek meetapparaat waarmee het Maxima Medisch Centrum zijn kankerpatiënten beter kan begeleiden, tja dat kun je zingeving noemen…”

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 16 mei 2012 20:32

    Wat bijzonder Paul, ik beklim 5 dagen ook eerder de Mont Ventoux van alle drie de zijden! Lees hier over ons initiatief: http://www.3xventoux040.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: